Foto sieraden in zilver of goud

2022-12-13
It's Beautiful Juwelier

Met liefde denken aan 
Je kunt veel verschillende sieraden kopen. Zo kun je denken aan: naamkettingen of een leuke armband van zilver. Wat ook mogelijk is, is om te kiezen voor een leren armband met een graveerbare sluiting. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een sieraad te kopen met foto. Dan heb je iets persoonlijks, dat tegelijkertijd uniek is! 

Maak je sieraad persoonlijk 
Door: foto sieraden te kopen, maak je een sieraad instant persoonlijk. Alleen al een sieraad kan persoonlijk zijn wanneer je dat cadeau krijgt, maar wanneer je er ook nog eens een foto in kunt doen, wordt het nóg persoonlijker. En geloof maar dat de drager van het sieraad aan jou wordt herinnerd! 

Een foto sieraad cadeau doen 
Een sieraad met foto is geweldig om cadeau te doen. Twijfel je erover of je een foto van de drager of van jezelf cadeau gaat doen? Waarom kies je er dan niet voor om een foto te laten graveren waar jullie allebei op staan? De band tussen jullie wordt daarmee onuitwisbaar vastgelegd! Of ga nog een stapje verder en kies hetzelfde sieraad met dezelfde foto voor jezelf erbij. Leuk voor moeder en dochter, vader en zoon, vrienden of vriendinnen. 

Shop bij Juwelier It's Beautiful voor keuze & service!