Welke naamketting past bij mij?

2022-10-12
Juwelier It's Beautiful

De naamketting is van zichzelf een heel simpel concept, maar toch zijn er binnen dit simpel ogende concept verschillende variaties mogelijk die de naamketting tot één van de populairste sieraden hebben gemaakt. Hierdoor gaat de naamketting alweer enige tijd mee en blijft deze nog altijd aan populariteit winnen bij nieuwe en oude generaties.MATERIAAL: GOUD OF ZILVER?
Met al deze verschillende variaties is het makkelijk om aan te nemen dat al die variaties verkrijgbaar zijn in zowel zilver alsook goud. En dat is ook zo! Nagenoeg alle naamketting ontwerpen zijn verkrijgbaar in 925 sterling zilver en 14 karaats goud. Deze naamkettingen worden, nadat je je bestelling hebt geplaatst, speciaal voor jou gemaakt van de allerbeste kwaliteit zilver en de allerbeste kwaliteit goud. Zo ben jij verzekerd van top kwaliteit met de door jou gekozen naam, die ongetwijfeld veel voor jou betekent.

EEN NAAM(KETTING) VAN BETEKENIS
Je kunt een naamketting bestellen met je eigen naam, gewoon zomaar. Omdat je het leuk vindt om te hebben of omdat je klaar bent met jezelf iedere keer voorstellen. Vooral als je veel nieuwe mensen ontmoet is een naamketting ideaal. Ze weten meteen wie je bent! Maar de kans bestaat natuurlijk dat jij een naamketting bestelt om de naam van iemand die veel voor jou betekent te vereeuwigen. Denk hierbij aan de naam van je partner, één of meerdere van je kinderen of misschien wel de naam van iemand om wie jij enorm veel gaf en die je recent bent verloren. Een naamketting in het zilver of goud is een mooie manier om iemand om wie jij veel geeft dicht bij je te dragen.

VERSCHILLENDE ONTWERPEN
Zoals we in het begin al aangaven zijn er verschillende variaties op de naamketting te verkrijgen en het is nagenoeg onmogelijk om alle verschillende mogelijkheden in dit blog artikel te benoemen. Toch gaan we er een aantal benoemen waarvan wij denken dat die extra in de spotlight gezet mogen worden. Zo is er de Ashley stijl naamketting, verkrijgbaar in zilver of goud, waarbij de letters van de opgegeven naam in een mooi bolstaand doch sierlijk lettertype gemaakt worden, de Carrie Klaver naamhanger waarbij de opgegeven naam herhaaldelijk op een klavertjevier-vormig hangertje gegraveerd wordt of bijvoorbeeld de drie harten naamketting, waarbij drie aan elkaar bevestigde opengewerkte hartjes door elkaar gestoken zijn en die alle drie voorzien kunnen worden van een te graveren naam naar keuze.

Met een naamketting ben je altijd verzekerd van een persoonlijk en uniek sieraad, dat enorm leuk is om zelf te dragen, maar wat natuurlijk ook als cadeau gegeven kan worden.

Bij Juwelier It’s Beautiful vindt u de mooiste sieraden van de allerbeste kwaliteit tegen de meest voordelige prijzen!